Beleef meer dan een weekend!

Gratis Reistips ebook

eBook
Lees de beste tips die wij tijdens onze vele reizen verzameld hebben in het Reistips ebook. Laat hieronder jouw gegevens achter en download jouw GRATIS kopie.
Gratis je eigen reisblog

Start gratis je eigen reisblog op Reisvormen.nl. Ga je met vakantie en wil je een eigen reisblog bijhouden, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij installeren een reisblog en zorgen ervoor dat je er tijdens je vakantie geen omkijken meer naar hebt. Het enige dat je hoeft te doen is het reisblog bijhouden door er zo nu en dan een leuk bericht op te publiceren. In tegenstelling tot de andere gratis aanbieders van reisblogs zijn er bij Reisvormen.nl geen beperkingen. Zo kun je een onbeperkt aantal foto's uploaden, en hoef je dus niet te betalen voor meer ruimte. Elk reisblog op Reisvormen.nl is uniek en wordt speciaal voor jou aangemaakt en ingericht. Niet iedereen komt in aanraking voor een gratis blog, we willen alleen blogs van reizigers met een speciaal verhaal of bijzondere reis. Neem daarom contact met ons op zodat we erachter kunnen komen wat je precies allemaal gaat ondernemen.

Bekijk hier enkele reisblogs op Reisvormen.nl.

Voordelen

Een reisblog op Reisvormen.nl heeft de volgende voordelen:

  • Volledig gratis.
  • Geen limiet in het aantal foto's.
  • Gebruik makkelijk via WordPress.
  • Geschikt voor een lange vakantie, of meerdere vakanties.
  • Onze adverteerders stellen regelmatig leuke prijzen beschikbaar, die wij onder onze reisbloggers verdelen.
  • Wij voeren het onderhoud uit (incl. back-up).

Wanneer je een toffe reis maakt, is de kans groot dat we een blog voor je opleveren. In dat geval duurt het een week voordat het blog toegankelijk is. Je krijgt vervolgens een eigen gebruikersnaam en wachtwoord en bent vervolgens in staat de eerste updates op je reisblog te publiceren. Wij helpen je ook op weg in het gebruik met WordPress, het meest populaire blogplatform ter wereld.

Voorwaarden

  • Informatie gepubliceerd op het reisblog kan door andere reizigers bekeken worden, wij bieden geen besloten platform voor alleen familie & vrienden.
  • Er is geen verplichting in het aantal berichten dat gepubliceerd dient te worden, wel is het primair een reisblog en geen lifestyle of persoonlijk weblog.
  • We bieden deze mogelijkheid om gepassioneerde reizigers een makkelijk platform aan te reiken om ervaringen tijdens het reizen met bekenden of andere reizigers te kunnen delen.

Neem direct contact op

Neem contact met ons op zodat wij direct jouw reisblog kunnen aanmaken!